Společnosti DKV a Gazpromneft-Corporate Sales zahajují strategickou spolupráci

30 listopadu 2016, 8:45

Společnosti Gazpromneft-Corporate Sales, poskytovatel tankovacích karet čtvrtého největšího producenta ropy Gazprom Neft v Rusku, a DKV Euro Service, přední evropský poskytovatel servisních karet a vyúčtování mýtného, spojily síly a zahájily strategickou spolupráci, díky které je karta DKV CARD nově akceptována u 1.169 čerpacích stanic Gazprom Neft v Rusku.

2Naše společnost má největší portfolio federálních dopravních firem na trhu s tankovacími kartami v Rusku. Díky více než 135.000 zákazníkům a 2,5 milionu karet DKV CARD a palubních jednotek v oběhu nabízí spolupráce se společností DKV Euro Service vysoký tržní potenciál v oblasti tranzitní dopravy,“ prohlásil Dmitry Guzeev, generální ředitel společnosti Gazpromneft-Corporate Sales.

DKV za to získá pro svou síť velmi kvalitní naftu za atraktivní cenu. „Rusko je pro naše zákazníky důležitou tranzitní a cílovou zemí,“ říká Natalia Loktionovová, generální ředitelka ruské pobočky společnosti DKV Euro Service. „Jsme rádi, že můžeme našim zákazníkům nabídnout kvalitní, cenově atraktivní a především mrazuvzdornou naftu společnosti Gazprom Neft. Společnost má vynikající pověst a těšíme se na důvěryhodnou spolupráci.

Související články

DKV podporuje petici DocStop
DKV podporuje petici DocStop

DKV Euro Service podporuje petici spolku DocStop für Europäer e.V. Petice žádá o povolení pro umístění informačních tabulí DocStop na dálničních ukazatelích.

DKV slaví čtvrt století v České a Slovenské republice
DKV slaví čtvrt století v České a Slovenské republice

KV EURO SERVICE na českém a slovenském trhu úspěšně působí již 25 let. „Ze skromných začátků, kdy jsme obsluhovali řádově desítky zákazníků, jsme vyrostli na univerzální servisní firmu pro dopravce, pokrývající kompletní spektrum činností od financování nákupu pohonných hmot přes veškeré služby spojené s registrací a úhradou mýta až po vývoj a nabídku online nástrojů […]

DKV: dopravci musí dodržovat ve Francii minimální mzdu
DKV: dopravci musí dodržovat ve Francii minimální mzdu

Po Německu přichází nyní i Francie se souborem požadavků pro zahraniční dopravce. Tyto povinnosti jsou definovány v novém zákoně o podpoře růstu, ekonomických aktivit a rovných příležitostí, známým pod označením Loi Macron. Jedním z požadavků je stejná minimální mzda pro francouzské i zahraniční profesionální řidiče. „Pro dopravce tato povinnost znamená nejen vybavit svoje zaměstnance potřebnými […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!