Nový protektor Bandag M-DRIVE 001 posouvá limity výkonu v segmentu pneumatik pro smíšený provoz

9 listopadu 2016, 8:37

Bridgestone, výrobce protektorů Bandag, nejvyspělejších produktů svého druhu na světě, uvedl na trh zcela nový protektor Bandag M-DRIVE 001, jehož konstrukce je připravena na výzvy náročného provozu na silnici i v terénu ve stavebnictví a dalších oborech, které se vyznačují smíšeným provozem s rozmanitými druhy povrchu a širokou škálou povětrnostních podmínek.

Bandag M-DRIVE 001 posouvá hranice z hlediska počtu ujetých kilometrů a manažerům i provozovatelům vozových parků nabízí výhody prodloužené životnosti pneumatik a nižších celkových nákladů na kilometr.

bg_m-drive_001-small

Dlouhodobé nejvyšší výkony

bg_m-drive001_photo_eu-smallZcela nový protektor Bandag, vycházející z příslušné prémiové záběrové pneumatiky Bridgestone M-DRIVE 001 pro smíšený provoz, dokáže odolávat náročným podmínkám během silničního i terénního provozu a současně poskytuje výjimečně dlouhou životnost, vysokou odolnost vůči náhodnému poškození a vynikající samočisticí schopnosti, které zaručují ještě lepší trakci na nerovném povrchu. Optimalizovaný dezén protektoru Bandag  M-DRIVE 001 s označením M+S zajišťuje na silnici maximální bezpečnost a jízdní komfort, a to dokonce i v zimních podmínkách.

Harald Van Ooteghem, vedoucí produktového marketingu v oblasti pneumatik pro nákladní vozidla a autobusy, k tomu říká: „Pneumatiky jsou již ve všech vozových parcích důležitým faktorem hospodárnosti. A v podmínkách smíšeného provozu se po nich požadují nejvyšší výkony ve dvou oblastech, bezpečnosti na silnici a průchodnosti terénem. Manažeři vozových parků proto skutečně potřebují pneumatiky na vysoké úrovni. Nový protektor Bandag M-DRIVE 001 ji nyní posouvá ještě výš, protože maximalizuje životnost cenných koster pneumatik bez kompromisů v oblastech bezpečnosti, odolnosti a trakce. A nabízí tak to nejlepší z obou světů pro dlouhodobé nejvyšší výkony ve všech myslitelných podmínkách.“

Průkopnická technologie

V konstrukci protektoru Bandag M-DRIVE 001 nalézají uplatnění nejvyspělejší technologie pneumatik vyvinuté společností Bridgestone. Kombinace směsí se speciálním složením a inovativních dezénů poskytuje výjimečné, dlouhodobé a nákladově efektivní výkony. Směrový dezén s technologií propojených můstků optimalizuje tuhost bloků, a umožňuje tak delší životnost s větší odolností vůči opotřebení. Rozměry bloků přispívají k dobré ovladatelnosti v zimě a na mokru a zároveň vylepšují trakci v terénu. Mezi nejdůležitější vlastnosti protektoru Bandag M-DRIVE 001 patří rovněž odolnost směsi vůči průniku ostrých předmětů a odlamování částí běhounu. Díky tomu poskytuje vynikající výkony po celou dobu životnosti pneumatiky.

Rozšířená nabídka

Nový protektor Bandag M-DRIVE 001 je ideálním řešením, které umožňuje prodloužit životnost příslušných pneumatik Bridgestone M-DRIVE 001 při zachování jejich provozních vlastností. Protektor lze použít také pro kostry pneumatik jiných prémiových značek. Rozměry 13 R 22,5, 295/80 R 22,5 a 315/80 R 22,5 pokrývají většinu vozidel pro smíšený provoz na trhu.

Více informací o značce Bandag naleznete na: www.bandag.eu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!