Úspěšné ukončení sezóny 2016 Truck Race pro Reinert Racing Team

8 listopadu 2016, 13:05

Sezóna FIA Truck Racing Championship se přiblížila od 7. do 9. října na legendárním Bugatti Circuit v Le Mans, Francie, svému konci. Tým Rainer Racing, podporovaný firmou EUROPART, slavil přitom dvěmi vítězstvími Steffi Halm, jedním druhým místem René Rainerta a celkem šesti místy na podiu nejúspěšnější konec závodního týdne této sezóny.

img_truck_race_saisonende_2016_06_web

Díky těmto výsledkům mohl týmový šéf René Reinert ukončit sezónu na třetím místě v celkovém hodnocení. Steffi Halm byla těsně na čtvrtém místě. Celkové vítězství si zajistil Jochen Hahn, který se stal tímto počtvrté mistrem Evropy. V hodnocení týmů získal René Reinert společně s Jochenem Hahnem titul pro Reinert Adventure. Steffi Halm zde obsadila společně s týmovou kolegyní WOW! WomenOnWheels Ellen Lohr třetí místo.

img_truck_race_saisonende_2016_04_web

René Reinert se projevil na konci sezóny jako nanejvýš spokojený se svým umístěním v celkovém hodnocení. „S tímto super výsledkem jsem na počátku sezóny nepočítal, protože jsme se nemohli jak Steffi, tak i já zúčastnit celého konce závodního týdne, tedy čtyřech závodů. Že jsme přesto získali třetí a čtvrté místo, svědčí o našem konstantě dobrém výkonu a vysoké spolehlivosti našich vozidel. Toto je v neposlední řadě také zásluhou výrobků EUROPART, které jsme v této sezóně poprvé nasadili, a které nás od začátku přesvědčily.

img_truck_race_saisonende_2016_01_web

Také Steffi Halm, která v LeMans hned dvakrát zvítězila, se těší ze svého dobrého umístění: „Bohužel jsme měla během sezóny také párkrát smůlu a byla jsem vyloučena nebo jsem ztratila díky strkanici cenná místa. Ale moci skončit sezónu jako čtvrtá hned za svým šéfem je přesto velký úspěch, na který mohu být hrdá.“

img_truck_race_saisonende_2016_02_web

EUROPART CEO Pierre Fleck se těší s úspěšným týmem: „jménem celého týmu EUROPART bych chtěl gratulovat René Reinertovi a Steffi Halm k jejich vynikajícímu výsledku v Truck-Race-Saison 2016. Jsme obzvláště hrdí na to, že náhradní díly EUROPART pracovaly v závodech trucků Reinert Racing po celou sezónu tak spolehlivě a výkonně a tak přispěly k úspěchu obou závodníků. Pro EUROPART je tento úspěch dalším dokladem vysoké jakosti výrobků vlastní obchodní značky EUROPART.“ Mistrovství Evropy „Truck-Race se závody v celé Evropě se hodí přesně k našemu zaměření na celou Evropu. Díky naší účasti ve sportu trucků se můžeme podělit o naše nadšení pro to, co děláme, s našimi zákazníky a velkým publikem v celé Evropě.“ Zdůrazňuje Pierre Fleck dále.

img_truck_race_saisonende_2016_05_web

Výrobková paleta vlastní obchodní značky EUROPART bude koncem letošního roku zahrnovat více jak 7.000 dílů. Vedle spotřebního materiálu a požadavků dílen, jakými jsou chemické výrobky, oleje a nářadí u nás naleznou zákazníci i díly z oblastí náprav a brzd, podvozku, příslušenství motoru, osvětlení a elektriky. „S výrobky vlastní obchodní značky EUROPART nabízíme našim zákazníkům nákladově příznivou alternativu k originálním značkovým výrobkům, bez snížení kvality“, prohlašuje Pierre Fleck. „Tím podporujeme naše zákazníky v tom, aby snížily náklady na údržbu a opravy svého vozového parku.

Všechny výrobky vlastní obchodní značky EUROPART byly přezkoušeny jak interním auditem, tak i nezávislými organizacemi dle nejvyššího německého standardu. Jak dobře se osvědčuje kvalita ve všedním dni ukazuje nejen spolehlivé použití v Truck Racing, ale také jen nepatrné množství reklamací výrobků vlastní značky. Pierre Fleck k tomu dodává: „Podíl reklamovaných dílů na celkovém prodeji je aktuálně kolem  0,019%.

Celkové hodnocení Reinert Racing Team:
(místa 1-4 z celkem 23 míst)

1.    Místo : Jochen Hahn (462 Bodů)
2.    Místo : Adam Lacko (407 Bodů)
3.    Místo : René Reinert (260 Bodů)
4.    Místo : Steffi Halm (239 Bodů)

Hodnocení týmu:
(místa 1-3 z celkem 5 míst)
1.    Místo : Team Reinert Adventure (Hahn/Reinert) (735 Bodů)
2.    Místo: Buggyra Racing 1969 (Lacko/Forman) (550 Bodů)
3.    Místo: WOW! Women On Wheels (Lohr/Halm) (403 Bodů)

Související články

René Reinert pojede se společností Europart
René Reinert pojede se společností Europart

V sezóně závodů tahačů 2016 bude společnost EUROPART podporovat tým Reinert Racing.

EUROPART rozšiřuje síť svých prodejních center
EUROPART rozšiřuje síť svých prodejních center

Začátkem října otevřela společnost EUROPART, přední evropský specialista pro užitková vozidla a dílenské potřeby, novou pobočku ve Zlíně, ležící asi 100km východně od Brna.

EUROPART počtvrté vyznamenán jako „Nejlepší značka“
EUROPART počtvrté vyznamenán jako „Nejlepší značka“

Čtenáři odborných časopisů lastauto omnibus, trans aktuell a Fernfahrer zvolili společnost EUROPART „Nejlepší značkou roku 2016“ v kategorii obchodníků s díly pro nákladní vozidla a autobusy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!