Renault Trucks T High 520

6 října 2016, 14:58

Společnost Josef Lux – Eurotrans se stala prvním dopravcem v České republice, která svůj vozový park rozšířila o model Renault Trucks T High 520 s kabinou Maxispace. Zástupce dálkové řady T je pomyslným dárkem k oslavě 25 let působení firmy na dopravním trhu.

Tahač Renault Trucks T High v konfiguraci 4×2 o výkonu 520 k si v nedávné době převzala společnost Josef Lux – Eurotrans. Jde o vůbec prvního českého dopravce, který si pořídil model dálkové řady T vybavený kabinou Maxispace.

1

Kabina Maxispace je svým uspořádáním koncipována pro řidiče, kteří cestují sami na mezinárodních trasách a vyžadují maximální prostor a pohodlí. Interiér kabiny je nově vybaven třemi osvětlenými úložnými schránkami na místo horního lůžka, jejichž kapacita je 221 litrů. Do schránek je možné instalovat příslušenství jako např. mikrovlnnou troubu, kávovar nebo trezor. Další inovací je sklopný stolek, který je ovládán pomocí tlačítka zabudovaného v rukojeti. Stolek současně obsahuje i úložný prostor pro nádobí. Kabina Maxispace poskytuje řidiči navíc další úložné prostory, které se nacházejí pod jeho sedadlem.

Model Renault Trucks T High 520 Maxispace bude nasazený do provozu převážně na trase mezi Českou republikou a Anglií. O pořízení modelu s nejvyšší úrovní vybavení kabiny do flotily společnosti Josef Lux – Eurotrans rozhodla dlouholetá pozitivní zkušenost s předchůdcem řady T modelem Magnum a jeho prostornou kabinou, který žamberský dopravce také provozuje.

Související články

Karavana Renault Trucks 2016
Karavana Renault Trucks 2016

Předposlední prázdninový den, úterý 30. srpna patřil vozidlům značky Renault Trucks. Ta se zákazníkům a partnerům prezentovala v rámci akce Karavana Renault Trucks 2016 v areálu Festival Parku v Hradci Králové. Na 250 hostů mělo příležitost otestovat kompletní modelové řady D, C, K a T. Areál hradeckého Festival Parku byl v úterý 30. srpna vyhrazen […]

Systém Optifleet s novou funkcí
Systém Optifleet s novou funkcí

Renault Trucks rozšiřuje nabídku svého systémového řešení pro správu vozového parku Optifleet o novou funkci pro podporu hospodárné jízdy řidičů. Ta umožňuje individuální sledování a vyhodnocení jízdy a optimálního používání vozidla řidičem, prostřednictvím algoritmu vyvinutého na základě 20. letých zkušeností značky Renault Trucks v oblasti hospodárné jízdy. Spotřeba paliva vozidla není jen výsledkem samotného jízdního […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!