ZETOR na polském AGRO SHOW

6 října 2016, 11:08

Ve městě Bednary v Polsku se během uplynulých čtyř dnů sešli fanoušci zemědělské techniky, kteří měli možnost si prohlédnout celou škálu zemědělských produktů a služeb. Na jednom z největších festivalů tohoto typu v Evropě nechyběl ani stánek značky ZETOR.

AGRO SHOW je jednou z nejdůležitějších události v oblasti prezentování zemědělské techniky v Polsku a Evropě. Pro ZETOR nabízí unikátní možnost, jak ukázat jak své stroje, tak například i finanční nástroje podporující podnikání farmářů,“ říká Arkadiusz Fülek, prezident ZETOR POLSKA Sp. o.o.

1

Přes 800 vystavovatelů z celého světa vystavovalo na ploše o rozloze kolem 150 tisíc m2 svá nejnovější a nejmodernější zařízení. Stánek společnosti ZETOR TRACTORS a.s. se nesl v duchu 70. výročí založení značky ZETOR a kromě jiného pokračoval i v propagaci akce Vynalézavý farmář.

Celkem 1.250m2 zabrala plocha k představení traktorů ZETOR z řad MAJOR, PROXIMA, FORTERRA a CRYSTAL. Z této podívané byla pro návštěvníky největším lákadlem demonstrace traktoru ZETOR FORTERRA 140 HD s emisním řešením STAGE IV, který je zároveň přihlášen do evropské prestižní soutěže Tractor of the year 2017 (TOTY). Uvedený stroj již postoupil do finálového kola mezi 7 nejlepších strojů. Vyhlášení vítěze proběhne v listopadu.

4

Výstava v Bednárech je pro značku důležitá nejenom z pohledu prezentace strojů a novinek směrem k zákazníkům, ale i díky možnosti získat zpětnou vazbu od farmářů a zemědělců. Přání a komentáře zákazníků jsou pro nás důležité, přizpůsobujeme jim budoucí vývoj a modernizaci traktorů. Naším cílem je uvádět na trh produkty, které pomáhají svým uživatelům a přinášejí jim přesně to, co potřebují,“ dodává Margaréta Víghová, ředitelka Úseku korporátní komunikace ZETOR TRACTORS a.s.

2

Na stánku ZETOR byli mimo jiné přítomni také obchodní zástupci dealerů značky, mezi které patří Kunert Poladowo, Agroma Sepolno a Inter-Vax.

Na výstavě sehrál traktor ZETOR ještě jednu významnou úlohu. Proběhlo zde vyhlášení 14. ročníku celostátní polské soutěže o „Bezpečnou farmu“. Cílem soutěže je podpořit bezpečnost práce v zemědělství a motivovat zemědělce, aby tomuto tématu věnovali pozornost. Vítězná farma Alice a Krzysztofa Spychalskich z městečka Pikutkowo z Kujavsko-pomořského vojvodství si odvezla hlavní cenu traktor MAJOR 80.

3

Bylo nám ctí, že traktor ZETOR byl v letošním roce hlavní cenou v tak důležité soutěži, která podporuje bezpečnost na farmách. Každý rok dochází k řadě vážných nehod nevyjímaje děti, dospělé a zvířata. Vše, co by mělo pomoci minimalizovat tato rizika, si zaslouží naši pozornost a nejvyšší ocenění. Farma rodiny Spychalskich si své vítězství zasloužila. Gratulujeme jim a přejeme jim, aby se nový MAJOR stal pro ně věrným pomocníkem, který nemalou měrou přispěje k dalšímu rozvoji farmy,“ říká Arkadiusz Fułek, prezident ZETOR POLSKA Sp. o.o.

Související články

ZETOR opět bodoval na MČR v orbě
ZETOR opět bodoval na MČR v orbě

Mistrovství České republiky v orbě, jehož partnerem je i společnost ZETOR TRACTORS a.s., se letos konalo již po třiačtyřicáté u obce Peruc na Ústecku. Účastnil se ho také několikanásobný vítěz minulých ročníků Václav Milík s traktorem ZETOR PROXIMA. V rámci doprovodného programu bylo možné si v testovacích jízdách vyzkoušet aktuální nabídku traktorů ZETOR.

Moderní zázemí pro traktory ZETOR v Polsku
Moderní zázemí pro traktory ZETOR v Polsku

V letošním roce slaví značka ZETOR 70. narozeniny, jde o významné jubileum, které si jistě zaslouží nezapomenutelný dárek. A o takový dárek se postaral zástupce značky ZETOR v Polsku, když v polovině srpna otevřel nové sídlo společnosti. Všem svým zákazníkům, partnerům a zaměstnancům nadělil vyšší kvalitu a komfort poskytovaných služeb a v neposlední řadě také […]

Zetor FORTERRA HD 150 bodoval na výstavách v Čechách a na Slovensku
Zetor FORTERRA HD 150 bodoval na výstavách v Čechách a na Slovensku

FORTERRA HD bodovala na výstavách, které se uskutečnily závěrem letních prázdnin na Slovensku a v Čechách. Modernizovaný traktor s řešením STAGE IV si z Agrokomplexu a ze Země Živitelky odnesl prestižní ocenění Zlatý kosák a Zlatý klas. Porota ocenila nejen technické řešení, ale i výhodu v podobě úspory paliva, kterou zákazníkům přináší. Na výstavách Agrokomplex, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!