Sbírka RENAULT TRUCKS SHERPA 2017

27 září 2016, 21:05

Renault Trucks společně s týmem MKR Technology připravili v minulém týdnu pro své zákazníky a novináře ze zemí regionu Central East třetí ročník akce pod názvem Renault Trucks & MKR Adventure days, která se uskutečnila poblíž slovenské Senice.

MKR Technology je dlouholetým partnerem Renault Trucks, který v uplynulých letech dosáhl několika významných vítězství na poli truck racingu a v posledních letech se úspěšně prezentuje v dálkových rallye jako například rallye Dakar, Silkway a mnoha dalších. V posledním ročníku rallye Dakar obsadil tým MKR Technology šesté místo.

Adventure Days, které se staly již tradiční akcí, byly jako vždy naplněny rychlostí, adrenalinem, prachem a potem a v letošním roce jim navíc přálo po celý týden krásné a slunečné počasí. Na 600 zákazníků z 11 různých zemí, kteří se jí zúčastnili, si mohlo užít interaktivní a bohatý program. Dakarské speciály byly vždy středem pozornosti!

sherpaBěhem závěrečné testovací jízdy ve středu odpoledne se bohužel závodní speciál Sherpa vznítil a shořel…   Celá posádka vyvázla z nehody bez zranění díky rychlé reakci a profesionálnímu zásahu…

Nicméně skvělý speciál Sherpa je pryč..…

Celý tým MKR tým byl zdrcen, když viděl v plamenech hořet svoji pýchu a tisíce hodin práce a úsilí.

Protože tyto smutné chvíle prožívali návštěvníci společně, rozhodli se zaměstnanci Renault Trucks v rámci regionu Central East pro gesto solidarity a podpory s týmem MKR a uspořádali finanční sbírku, která přispěje ke stavbě nového speciálu Sherpa 2017.  Předpokládané náklady na stavbu nové Sherpy jsou 400.000 eur.

Iniciativa zaměstnanců má plnou podporu vedení Volvo Group regionu Central East. Částku, kterou mezi sebou vyberou zaměstnanci a zákazníci Renault Trucks z České republiky a dalších zemí regionu, vedení společnosti zdvojnásobí a odešle na účet MKR na stavbu nové Sherpy 2017.

Princip je jednoduchý: pokud se vybere 10.000€, společnost přidá 20.000€ a MKR se odešle celkem 30.000€.

Zaměstnanci věří vaší solidaritě a doufají, že jejich iniciativu také podpoříte.

Číslo účtu (CZK): 1000400818/3500

Do poznámky prosím uveďte Sherpa 2017.

Finanční příspěvky je možné zasílat na výše uvedený účet do 15. listopadu 2016.

Vaše případné dotazy ke sbírce rádi zodpoví na adrese: tereza.porubova@renault-trucks.com

Finanční sbírku se mezi prvními rozhodl podpořit i holandský tým Mammoet Rallysport.

Děkuje Renault Trucks!!!!!!!

 

Související články

Karavana RENAULT TRUCKS 2016
Karavana RENAULT TRUCKS 2016

Předposlední prázdninový den, úterý 30. srpna patřil vozidlům značky Renault Trucks, která se zákazníkům a partnerům prezentovala v rámci akce Karavana Renault Trucks  2016 v areálu Festival Parku v Hradci Králové. Na 250 hostů mělo příležitost otestovat kompletní modelové řady D, C, K a T.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!