Karavana RENAULT TRUCKS 2016

27 září 2016, 19:39

Předposlední prázdninový den, úterý 30. srpna patřil vozidlům značky Renault Trucks, která se zákazníkům a partnerům prezentovala v rámci akce Karavana Renault Trucks  2016 v areálu Festival Parku v Hradci Králové. Na 250 hostů mělo příležitost otestovat kompletní modelové řady D, C, K a T.

Areál hradeckého Festival Parku byl v úterý 30. srpna vyhrazen pro testovací jízdy kompletní modelové řady Renault Trucks. Přítomní hosté si mohli na vytyčené trase vyzkoušet zástupce distribuční, stavební, těžké stavební a dálkové řady francouzského výrobce. K jízdám byly připraveny modely Master se skříňovou nástavbou Eurobox od společnosti Paragan, D 2.0 nosič kontejnerů s jednoramenným zdvihacím zařízením od společnosti Fornál, D 2.1 nosič kontejnerů s mechanismem výrobce Palfinger, D 2.3. Wide přepravník automobilů se speciálním přepravníkem značky LOHR, C 2.5 s jeřábovou nástavbou od společnosti KUHN-MT, K 480 8×4 v provedení s 3-S sklápěcí nástavbou od společnosti VS-mont, návěsová souprava T 480 s návěsem Kögel a konečně T High 520 se speciální úpravou vnitřního prostoru kabiny Maxispace.

1

V úvodu slunečného dne přivítal zákazníky a partnery generální ředitel Volvo Group Czech Republic Robert Grozdanovski, po něm patřilo slovo obchodnímu řediteli Renault Trucks Štefanu Krajčimu, který představil novinky letošního roku kabinu Maxispace a systém Optivison. Na jeho slova pak navázalo působivé defilé testovaných vozidel modelové řady, jejichž technického popisu a specifikací se ujal produktový manažer Renault Trucks Jan Novotný.

2

Po oficiálním zahájení patřily přítomné modely zákazníkům, kteří je za velkého zájmu testovali až do odpoledních hodin. Mimo dynamické prezentace si návštěvníci mohli prohlédnout také staticky vystavená vozidla zákazníků Renault Trucks a to konkrétně T 520 společnosti Ywette Camion se speciálním airbrushovým designem nebo T High 520 Maxispace  společnosti Josef Lux – EUROTRANS, který je vůbec prvním českým dopravcem, který tento model s nejvyšší možnou úrovní výbavy kabiny provozuje.

4

Centrem zájmů přítomných hostů byly také dva závodní speciály K 520 a Renault Sherpa týmu MKR Technology, který s nimi v nedávné době absolvoval velmi úspěšné tažení dálkovou rallye Silkway 2016. V areálu festival parku si Renault Sherpa odbyl svoji premiéru před českými zákazníky.

5

Na úspěšné prezentaci se podíleli i partneři akce společnosti: Paragan, Kögel, France Car – autorizovaný dealer značky Renault, Pierre Fabre Dermocosmetique, Novida a MKR Technology.

Související články

Robustnost a dobrodružství se představí na IAA Hannover 2016
Robustnost a dobrodružství se představí na IAA Hannover 2016

Renault Trucks představí svoji kompletní modelovou řadu na výstavě IAA 2016, která se uskuteční od 22. do 29. září v Hannoveru. V letošním roce bude v centru pozornosti vedle Renault Trucks T Maxispace High Edition nebo modelu K především robustnost. Návštěvníci si na stánku Renault Trucks budou moci prohlédnout závodní speciál týmu MKR, který se […]

Ywette Camion & RT
Ywette Camion & RT

Společnost YWETTE CAMION 2000, spol. s r.o. slaví v letošním roce 25 let svého působení na dopravním trhu. Po celou dobu své existence provozuje výhradně tahače značky Renault Trucks, kterých má ve své flotile téměř dvacítku. Model Renault Trucks T 520 HSC se speciálním airbrushovým designem je posledním přírůstkem do jejího vozového parku. YWETTE CAMION […]

Tým MKR Technology vítězí
Tým MKR Technology vítězí

Po vítězném tažení Evropským pohárem tahačů po boku Renault Trucks, se tým MKR Technology v posledních dvou letech naplno věnuje dálkové rallye. Po krásném šestém místě na rallye Dakar 2016, získal závodní speciál K 520 v barvách holandského týmu Mammoet Rallysport a s podporou značky Renault Trucks druhé vítězství v řadě na rallye Libya. A […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!