HENGST – moderní technologie, tradice a nejvyšší kvalita

12 září 2016, 8:41

Přední evropský výrobce filtračních systémů HENGST SE & Co. KG = perfekcionisté s tradicí a vášní pro moderní a efektivní technologii motorů. Společnost HENGST byla založena před více než 55 lety jako vývojový partner v automobilovém průmyslu a jako spolehlivý dodavatel na trhu s náhradními díly.

Rozsáhlý a neustále aktualizovaný výrobní program filtračních systémů pokrývá všechny běžné typy motorů pro nákladní i osobní automobily, komerční vozidla, zemědělské a stavební stroje. Ačkoli mnoho věcí se v HENGST mění – jedna věc zůstává stejná a to je snaha dosáhnout 100% kvality a spokojenosti zákazníků, snaha vytvářet řešení dle požadavků trhu až do posledního detailu.

Společnost byla založena v roce 1958 Walterem Hengstem v německém městě Münster a do dneška zůstává nezávislou německou společností, kterou řídí třetí generace rodiny se všemi potřebnými silnými stránkami a zkušenostmi – rychlé rozhodování, vysoká úroveň, flexibilita a 100% spolehlivost.

HENGST působí v Evropě, Severní a Jižní Americe a Asii. S přibližně 3000 zaměstnanci a obratem kolem 400 mil € se řadí mezi největší výrobce filtračních systémů pro automobilový průmysl.

CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. se jako jedna z mála českých firem bez vstupu zahraničního kapitálu může pyšnit již dlouholetou přímou spoluprací s firmou HENGST. Důkazem je plný sklad těchto velmi kvalitních a cenově dostupných filtrů na všechny typy nákladních automobilů.

Můžete se přesvědčit osobně nebo kontaktuje prodejní oddělení na: www.chladnicek.cz/cz/kontakt

Další produkty můžete najít po přihlášení na e-shopu www.chladnicek.eu/.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!