NEXCOM a AuroLED partnery pro řešení ITS pro autobusy

28 června 2016, 11:52

Společnosti NEXCOM a AuroLED budou partnery poskytujícími řešení ITS pro autobusy na vznikajících trzích.

Společnosti NEXCOM a AuroLED spolupracovaly na nabídce bezpečné a efektivní autobusové dopravy s inteligentním dopravním systémem pro autobusy (OBITS), který může být s autobusy integrován a přinést tak kombinaci bezpečnostního dohledu, správy vozového parku, konzoly řidiče a informačního systému pro pasažéry (PIS) v autobusech veřejné dopravy.

Řešení OBITS, které je cíleno na provozovatele autobusové dopravy s nedostatečnými zkušenostmi v oblasti IT, je nabízeno jako kompaktní balíček, který konsoliduje robustní hardware společnosti NEXCOM a komplexní aplikační software společnosti AuroLED a zlepšuje bezpečnostní postupy a efektivitu provozu veřejné dopravy s malým úsilím a znalostmi v oblasti IT.

Díky různorodosti požadavků na toto řešení a nedostatku běžné komerční dostupnosti těchto řešení je implementace tohoto projektu velkou výzvou. Pro zlepšení služeb přináší pro naše klienty tato spolupráce hardwarovou specializaci společnosti NEXCOM v oblasti mobilní informatiky a softwarové schopnosti v oblasti správy vozového parku společnosti AuroLED, které mohou nabídnout balíček kompaktního řešení poskytující funkčnost aplikace, trvalost systému a jednoduchost instalace," uvedl Leo Chang, ředitel obchodního oddělení mobilní informatiky společnosti NEXCOM.

Udit Patel, technický ředitel společnosti AuroLED poznamenal: „ Auro vidí v produktech NEXCOM vysokou kvalitu. Palubní počítač VMC společnosti NEXCOM je v současnosti nejspolehlivějším, nejkompaktnějším a nejsnáze instalovatelným mobilním hardwarem, který je využíván při komplexních projektech OBITS v Indii. Počítač VMC se velmi dobře osvědčil v náročných klimatických podmínkách Indie. Design je modulární, což umožňuje jeho přizpůsobení různorodým požadavkům zákazníka. Vývoj aplikací byl společností NEXCOM urychlen, což nám umožnilo uvedení produktu na trh v kratší době."

Řešení OBITS obsahuje mnoho aplikací, které obvykle fungují jako jednotlivé systémy. Společnost AuroLED brilantně posílila přednosti počítače VMC o vysokou výkonnost, hlasovou a textovou komunikaci v reálném čase, sledování pomocí GPS, zavedení telematického systému a byla konzultantem všech kompaktních řešení OBITS, které se týkaly zakomponování bezpečnostního dohledu, správy vozového parku, konzoly řidiče a informačního systému pro pasažéry (PIS) do jednoho systému počítače VMC. Důkladná analýza, která byla vygenerována aplikací řešení OBITS, byla využita k vyhodnocení chování řidičů, předcházení rizika, efektivity provozu a také k optimalizaci tras. Školní autobusy budou brzy příkladem, jak mohou společnosti NEXCOM a AuroLED díky spolupráci vnést klid do duší zúčastněných, včetně škol, učitelů, rodičů a studentů. Jsme přesvědčeni, že díky společnému úsilí můžeme rozšířit naši působnost na celosvětový trh," dodal Chang.

Řešení OBITS, instalované na VMC počítači společnosti NEXCOM, s 10,4palcovým monitorem, bylo nainstalováno ve více než 500 městských autobusech v různých státech Indie v rámci projektu Jawaharlal Nehru National Urban Renewal Mission (JnNURM), který je zaměřen na reformy a rychlý plánovaný rozvoj vybraných měst. V následujících letech budou v rámci tohoto projektu vybaveny tisíce autobusů hromadné dopravy řešením OBITS, monitory PIS, nouzovými tlačítky, bezpečnostními kamerami a sledováním pomocí GPS a sledování stavu vozidel.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!