Raben Group vstupuje na rumunský trh

27 června 2016, 12:46

Významná evropská logistická společnost Raben Group roste. Po šestileté odmlce otevřela nové dvě pobočky v Rumunsku, v Bukurešti a Aradu.

Jde o strategické rozhodnutí, Rumunsko je branou do zemí Balkánského poloostrova, Turecka, Asie a severní Afriky.

Dva sklady s celkovou kapacitou 3 000 m2 otevřela v červnu společnost Raben Group poprvé v Rumunsku. Po šesti letech tak přední evropská logistická firma výrazně expanduje, aby dále pomáhala budovat konkurenční výhodu svých zákazníků.

Obchodní výměna s Rumunskem se každým rokem zvyšuje. Zaznamenali jsme, že mnozí naši zákazníci, především z Německa, Maďarska nebo Polska, investují v Rumunsku. Chceme tam proto být spolu s nimi, abychom jim mohli být oporou v jejich podnikání a rozvoji,“ uvedl nový generální ředitel Raben Logistics Romania Valentin Storoj.

Chceme s nimi také sdílet naše globální know-how a více než 85leté zkušenosti s lokálními výrobci, abychom jim pomohli upevňovat svou pozici na lokálním a evropském trhu. Věříme, že námi vytvořená síť čítající více než 130 poboček umístěných nyní již v 11 evropských zemích a spolehlivá a odzkoušená IT řešení jim v tom budou nápomocny,“ dodal.

První sklad je umístěn v hlavním městě Rumunska, v Bukurešti, druhý v Aradu – hlavní bráně pro mezinárodní transport zásilek, které přicházejí ze západní Evropy a dále míří na Balkán, do Turecka, Asie i Afriky. Na rumunském trhu se navíc zboží z celé Evropy dostane k zákazníkům do 24 hodin.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!