Tým MKR Technology vítězí

24 května 2016, 14:57

Po vítězném tažení Evropským pohárem tahačů po boku Renault Trucks, se tým MKR Technology v posledních dvou letech naplno věnuje dálkové rallye. Po krásném šestém místě na rallye Dakar 2016, získal závodní speciál K 520 v barvách holandského týmu Mammoet Rallysport a s podporou značky Renault Trucks druhé vítězství v řadě na rallye Libya.

A další! Po loňském vítězství ovládl závodní speciál K 520 postavený MKR Technology a pilotovaný Martinem van den Bringem z týmu Mammoet Rallysport po druhé v řadě rallye Lybia 2016. Soutěž byla přesunuta do Maroka z důvodu nestabilní politické situace v Lybii a dokonale prověřila připravenost závodníků a jejich vozidel. I přes prvotní potíže se s nástrahami závodní tratě v pohoří Atlas a mezi dunami pouště Merzouga nejlépe popral právě Martin van den Bring.

Naši zákazníci mají skutečně talent! Tým MKR Technology prezentuje barvy Renault Trucks na nejvyšších stupních v dálkových rallye a my jsme velmi hrdi, že stojíme po jeho boku.“ Řekl Bruno Blin, prezident Renault Trucks, „toto vítězství podtrhuje robustnost našich vozidel a know how Maria Kresse při přípravě závodního speciálu.“

Mario Kress manažer a majitel týmu k tomu dodává: „V porovnání s Dakarem 2016 jsme vylepšili řízení turba a také jsme se zaměřili na nápravy a brzdy. Vše jsme otestovali na marocké půdě a s výsledkem jsme velmi spokojeni: na této rallye jsme měli velmi spolehlivý závodní speciál, což je klíčem k úspěchu.“

Na tým čeká další výzva v podobě rallye Silkway, která od 8. do 24. července propojí Moskvu a Peking a samozřejmě rallye Dakar 2017, jehož trasu organizátoři právě zveřejnili a která poprvé v historii povede také Paraguayí.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!