ZETOR HORTUS se představuje britskému publiku

19 ledna 2018, 13:46

Už po patnácté se účastní značka ZETOR nejvýznamnějšího britského veletrhu LAMMA. Návštěvníci mohou navštívit produktovou nabídku traktorů ZETOR, které vévodí žhavá novinka HORTUS HS 65. Tento traktor byl světu představen poprvé na listopadovém veletrhu AGRITECHNICA v německém Hannoveru.

ZETOR HORTUS HS 65 na britském veletrhu LAMMA 2018

Britský veletrh LAMMA patří mezi nejprestižnější veletrhy konané na britských ostrovech s mezinárodním přesahem. Účastní se ho farmáři nejen z Velké Británie, ale i zemědělci z Irska, Skandinávie nebo Beneluxu.

Jako prodejci traktorů ZETOR máme na veletrhu jedinečnou možnost prezentovat naše novinky a produkty farmářům. Jde nejen o prestižní záležitost, ale získáváme tady vazby na zákazníky. Průměrně dokážeme na této události získat několik desítek poptávek po našich strojích, které v následujících týdnech a měsících měníme v prodeje,“ upřesňuje význam veletrhu Tibor Liška, ředitel ZETOR UK Ltd.

Největší novinkou, kterou si pro návštěvníky LAMMY připravila britská afilace ZETOR UK je představení žhavé novinky – traktor HORTUS HS 65.

Modelová řada HORTUS je tvořena dvěma modely – CL a HS. Stroje jsou vybaveny 4válcovým motorem o výkonu 67 koní. Traktory využívají mechanickou převodovku s 24 rychlostmi vpřed a 24 rychlostmi vzad, model HORTUS HS je navíc vybaven tzv. PowerShuttlem, tedy reverzorem umožňujícím změnu směru jízdy i pod zatížením.

ZETOR rozšířil svou produktovou nabídku dále také o modelovou řadu UTILIX. Srdcem těchto traktorů je 4válcový motor. UTILIX HT 45 má sílu 43 koní, zatímco silnější UTILIX HT 55 disponuje 49 koňmi. Stroje jsou vybaveny hydrostatickou převodovkou, kde rychlost stroje ovládá operátor za pomoci dvou plynových a jednoho brzdového pedálu.

„Nové traktory jsou malé a lehké, jde s nimi lépe a rychleji manipulovat než s většími stroji. Uplatnění najdou v pěstitelství, zahradnictví, ale také ve stájích a jiných omezených prostorech, a zapomínat nesmíme ani na komunální služby, kam se díky své obratnosti perfektně hodí,“ doplňuje Tibor Liška.

Společně s traktorem HORTUS HS 65 budou na stánku ZETORU k vidění také zástupci modelových řad MAJOR, PROXIMA a FORTERRA včetně čelních nakladačů ZETOR SYSTEM. Návštěvníci stánku se mohou těšit i na akční nabídku vystavovaných produktů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!