SCANIA uvádí novou řadu řešení pro udržitelnou městskou dopravu

19 prosince 2017, 9:33

Scania nyní vstupuje do třetí fáze uvádění nové generace nákladních vozidel na evropské trhy. Důraz je kladen na městské využití pro distribuční a transportní činnosti uvnitř, kolem a mezi městy, stejně jako pro svoz odpadu a komunální a záchranné vozy. Pohyblivost je zásadní pro to, aby moderní města mohla efektivně fungovat a byla atraktivní a udržitelná.

Třetí evropská fáze zásadního uvedení nové generace nákladních vozidel Scania se soustředí na aplikace, které fungují hlavně ve městech a příměstských oblastech

„Jako pro vedoucího poskytovatele udržitelné přepravy pro nás výchozí bod představuje schopnost zákazníků vypořádat se s výzvami, jako jsou dopravní zácpy, bezpečnost, ohled na životní prostředí, celková ekonomika provozu a současně nabídka atraktivních pracovních podmínek,” říká Alexander Vlaskamp, Senior Vice President Scania Trucks.

Městská dopravní řešení zahrnují vše od distribuce potravin a svozu odpadu po pokročilé logistické systémy se zaměřením na udržitelnost a efektivitu. Velká města s mnoha obyvateli na malé ploše nabízí z hlediska provozu velkou výzvu: mnoho řidičů musí sdílet jednu komunikaci, aniž by se dostali do vzájemné kolize.

Scania nadále razí cestu pomocí řešení, která jsou udržitelná ze všech úhlů pohledu. Přitom splňují typické problémy, se kterými se městská doprava musí vyrovnávat, jako jsou profitabilita, hluk, dopad na životní prostředí a zácpy. Zavedení nové řady nákladních vozidel Scania tak výrazně rozšiřuje nabídku řešení pro městský provoz.

„Společnost Scania přijala strategické rozhodnutí o doplnění nových služeb a řady velmi univerzálních výrobků jak na straně motoru, tak také kabiny,” vysvětluje Vlaskamp. „Schopnost operátorů a kupujících přizpůsobit udržitelné řešení v rámci rozhovoru se společností Scania dosahuje nových úrovní, bez ohledu na městskou aplikaci nebo druhy výzev, které jsou s ní spojeny. Udržitelnost je zásadní otázkou pro města po celém světě.”

Scania představuje novou generaci nákladních vozidel:

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!