Podzim ve Francii patřil ZETORŮM

5 prosince 2017, 13:45

V září se značka poprvé v historii představila na výstavě Innov-Agri, počátkem října se pak prezentovala na jednom z největších zemědělských veletrhů ve Francii Sommet de l’Elevage. Se skončením veletrhů odstartovala ZETOR TRACTORS SHOW. Až do konce října se stroje českého výrobce traktorů představili stovkám osob při praktických ukázkách na 12 místech napříč Francií.

Země galského kohouta zažila během podzimu sérií akcí, na kterých se prezentovaly traktory ZETOR. Poprvé v historii značky vystoupily traktory ZETOR na výstavě Innov-Agri konané v oblasti Toulouse, tisícům návštěvníků se zde představil MAJOR HS, prezentována byla, ale i FORTERRA HD, či PROXIMA HS. Následovala výstava Sommet de l’Elevage, konaná ve střední Francii, tu navštívilo během tří výstavních dnů téměř 100.000 zemědělců a tisíce z nich zavítalo i na stánek ZETORU.

„Veřejnosti jsme představili nový MAJOR HS a dále také modernizované stroje modelových řad PROXIMA a FORTERRA v emisním řešení STAGE IV, které zákazníkům šetří náklady na provoz. Ostatně s těmito stroji se měli možnost seznámit i farmáři během následné ZETOR TRACTOS SHOW,“ říká Petr Konštacký, ředitel ZETOR FRANCE.

Během tří říjnových týdnů na dvanácti různých místech ve střední a jižní Francii místní zemědělci zkoušeli a testovali stroje ZETOR například při orbě, apod. Největší zájem byl o MAJOR HS a FORTERRU HD.

ZETOR do země vyváží ročně desítky až stovky traktorů. Stroje jsou ceněny zejména pro svojí odolnost, jednoduché konstrukční řešení a nízké provozní náklady. Ambicí značky a ZETOR FRANCE je posílit stávající pozice. I proto francouzská afilace hledá nové obchodní partnery a profesionalizuje síť stávajících prodejců. Jen za poslední dva roky se k ZETORU připojilo 9 partnerů. Pozitivní změny nastaly i ve struktuře afilace ZETOR FRANCE, v loňském roce byl novým ředitelem jmenován Petr Konštacký, který má mnohaleté zkušenosti s prodejem zemědělské techniky v západní Evropě a tým obchodníků ve Francii posílil také Bruno Costa, který se věnuje rozvoji prodejů ve východní části Francie.

Traktory ZETOR se na francouzském venkově objevili již v 50. letech minulého století. Za více než 60 let bylo do země vyvezeno přes 70 tisíc strojů. ZETOR FRANCE působí na trhu od roku 2004.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!