DACHSER otevřel dvě další linky do Německa

23 listopadu 2017, 9:39

Mezinárodní logistický provider DACHSER spustil nové linky sběrné služby do středního a severního Německa. Nově vyráží z Kladna každý den přímé linky do Frankfurtu nad Mohanem a Hamburku a umožňují tím ještě rychlejší dodání zboží k našim západním sousedům. DACHSER tak rozšířil počet svých linek sběrné služby v České republice na 89.

Dachser

„Německo je největším obchodním partnerem České republiky a tomu odpovídá i vysoká poptávka našich zákazníků po realizaci exportů tímto směrem,“ říká Ing. Jan Polter, MBA, obchodní a marketingový ředitel DACHSER Czech Republic, a dodává, „na zvýšenou poptávku po dodávkách do největšího německého přístavu v Hamburku a na největší mezinárodní leteckou gateway ve Frankfurtu reagujeme otevřením nových přímých linek, přičemž dodání dokážeme garantovat už do 24 hodin, v případě Frankfurtu, a 48 hodin při exportu do Hamburku.“

DACHSER je tradičně silný v realizaci exportních zásilek sběrnou službou do Německa. Z České republiky se každý den vydává na cestu 27 přímých linek do 16 německých měst.

Německo hraje se svými 69 pobočkami významnou roli i v rámci celé sítě DACHSERU. Jeden ze tří eurohubů společnosti se nachází nedaleko francouzských hranic ve městě Überherrn a slouží jako platforma pro konsolidaci dodávek mířících dál do Evropy. Zásilky z České republiky se tak v logistické síti DACHSER snadno, bezpečně a rychle dostanou i do méně frekventovaných destinací v celé Evropě.

Z nových linek z České republiky do Frankfurtu a Hamburku navíc mohou profitovat také importéři. V rámci DACHSER strategie Interlocking, která optimálně propojuje pozemní, letecké a námořní přepravy, totiž DACHSER tyto linky zpětně vytěžuje pro navazující přepravy zásilek, které byly doručeny ze zámoří na mezinárodní frankfurtské letiště či do hamburského přístavu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!