Získejte zdarma lístky na veletrh CZECHBUS

8 listopadu 2017, 15:28

Již za necelé 2 týdny se v původním termínu, od 21. 11. do 23. 11. 2017, Výstaviště v Holešovicích stane dějištěm 7. ročníku veletrhu CZECHBUS 2017. A vy máte možnost získat 2 lístky zdarma.

Czechbus 2017

Určitě úsilí o senzaci, možná zvědavost anebo také škodolibost – to i jiné věci mohou stát za „zaručenými“ informacemi, že prý letošní CZECHBUS nebude. Přes nepřízeň osudu či spíše počasí je nutno konstatovat, ŽE BUDE, a to v původním termínu a na stejném místě.

Díky obrovskému pochopení vystavovatelů se však podařilo téměř nemožné – až na pár výjimek (konkrétně 2), přesunout všechny firmy ze Střední haly do Levého křídla. V tomto prostoru tedy bude opravdu plno – a kromě klasických expozic zde bude vystaveno i na dvacet autobusů!

Letošní veletrh totiž bude v mnohém výjimečný. Představí až závratné množství novinek a premiér. Každopádně bude letošní 7. ročník veletrhu CZECHBUS bohatší na novinky než tomu bylo loni. Podstatné je, že jen pouhé tři týdny po světových premiérách na veletrhu v belgickém Kortrijku se řada premiérových autobusů rychle přestěhuje do Prahy do expozic významných značek. Platí to téměř o všech vystavovatelích, i když někteří sázejí zatím na moment překvapení a počítají s odhalením svým „bonbonků“ až přímo na veletrhu.

Byla potvrzena prezentace těchto 22 značek nových autobusů: SOR, IVECO Bus, MAN, NEOPLAN, VOLVO, SCANIA, VDL BUS & Coach, MERCEDES- BENZ, SETRA, VanHool, TURANCAR – ISUZU, ŠKODA Electric, EKOVA Electric, MERCUS Bus, ROŠERO, KHMC, Dekstrade Bus, BUS Plan, SPRINT Car Bus, IB Group – King Long Buses, MAVE, KAR Group.

Letos budou moci návštěvníci spatřit autobusy v Pravém a Levém křídle Průmyslového paláce a samozřejmě na ploše před Palácem. O volnou výstavní plochu je zájem tradičně velký: IVECO Bus zde ukáže osm busů, SOR tři, SCANIA dva, VDL určitě jeden, možná i více, KHMC jeden, BUSPlan čtyři, MAVE tři, Turancar – ISUZU tři a další se pořád hlásí. Zajímavostí určitě je, že aktivní dopravce FlixBus, se premiérově představí na veletrhu hned třemi busy – 2 x SETRA a 1x VanHool. Prostě lze zatím říci o celé volné ploše jediné – bude plná!

A vy můžete být také u toho! Kdo chce získat 2 lístky ZDARMA, stačí nám zaslat na email infocz@motofocus.eu krátkou zprávu, na co konkrétního se na veletrhu těšíte. Připište prosím také svou adresu, kam můžeme lístky zdarma zaslat.

Nejrychlejších 20 odpovědí odměníme 2 lístky. Nejpozději 15.11. obdržíte email s oznámením výhry. Pokud email neobdržíte, nestal/a jste se jedním z výherců.

Jedinou podmínkou je souhlas s registrací vašeho emailu pro zasíláním našeho týdenního newsletteru, kterou provedeme za Vás. Pokud jste již registrován/a, stáváte se automaticky účastníkem soutěže. Váš souhlas se zasíláním newsletteru, můžete kdykoliv zrušit odkazem v textu newsletteru.

V souladu s §7 zákona č.480/2004 Sb. tím poskytujete souhlas s využitím vašeho emailu pro účely rozesílání informativního newsletteru elektronickou poštou společnosti MotoFocus EU s.r.o.

Czechbus 2016

Významnou součástí veletrhu je segment informačních technologií, doplňků, náhradních dílů, garážové a servisní techniky. Namátkou: převodovky budou zastupovat firmy VOIGHT a PAKRA-ZF, informační systémy pro hromadnou dopravu například BUSTEC, BUSE, Ing. J. Herman, ASFINAG, ONE systém a Mikroelektronika. Svoji premiéru bude mít na veletrhu švýcarská firma LANTAL Textiles AG, která je vedoucím designérem, výrobcem a distributorem textilií a služeb pro firmy podnikající v autobusové, drážní a letecké dopravě po celém světě.

Jako vždy budou atraktivní expozice zvedacích zařízení – MITERAL a AD TECHNIK. Z dalších firem na veletrhu uvidíme: ANVI Trade, ABIRAIL, ACTIA, WEBASTO, EBERSPÄCHER, MOLPIR, ADIP, VEGA Tour, Tomáš Kozdera, ADAST Engineering, TOKHEIM Acis, WINKLER CZ, CARMONT, TRUCKE POWER, BREN, T-MOBILE, MONETA, EUROPART, Doktor Důlek, SolBus, Nipass, PTT Software, Camira Fabrics, ADIP, NIKEY, STER a INTAP.

Nadcházející ročník Czechbusu opětovně svojí záštitou podpořilo Ministerstvo průmyslu a obchodu, ministr dopravy Dan Ťok a také prezident Svazu průmyslu a dopravy Jaroslav Hanák. Generálním partnerem letošního ročníku se stalo Sdružení dopravních podniků ČR, odbornými partnery Sdružení automobilových dopravců ČESMAD Bohemia, Sdružení pro dopravní telematiku, SISA – Sdružení importérů a výrobců součástí automobilů a servisní techniky, Centrum služeb pro silniční dopravu a další.

Novým partnerem veletrhu se stává ARRIVA TRANSPORT ČESKÁ REPUBLIKA, a. s. Tradiční soutěž o nejlepší expozici ve dvou kategoriích – do 100 m2 a přes 100 m2 se letos bude konat pod názvem: ARRIVA GRAND PRIX CZECHBUS 2017.

Stále aktualizovaný seznam vystavovatelů i průběžné novinky, vč. doprovodného programu, který je připravován do Konferenčního sálu v Levém křídle i do Malého sálu v Pravém křídle naleznete na www.czechbus.eu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!