Iveco představilo nový Stralis X-WAY v Ulmu

8 listopadu 2017, 13:22

Společnost IVECO uvedla na trh model Stralis X-WAY, zbrusu novou řadu určenou speciálně pro stavební logistiku a městské služby. Kombinuje v sobě tu nejlepší spotřebu a bezpečnostní technologie IVECO s legendární terénní robustností těch nejtěžších vozidel a výsledkem je špičková produktivita s mimořádnými celkovými náklady na vlastnictví.

Stralis X-WAY je zbrusu nová řada vozů od společnosti IVECO, jejíž vývoj probíhal s ohledem na použití v oblasti profesionálních aplikací a stavební logistiky.

Verze Super  Loader  na podvozku  8×4  vyvinutá pro automíchačky váží necelých 8 845 kg, což se u zákazníků opět projeví vyšším užitečným zatížením. Uveze tedy o 355 kg těžší náklad než nejlepší vozidlo s certifikací podle UTAC, což z praktického hlediska představuje finanční úsporu 23.500 € ročně.

U nové řady je modulární přístup dohnán až do extrému a zákazníci tak mají k dispozici varianty uzpůsobené přesně na míru požadavkům jednotlivých úkolů, a to bez jakýchkoli kompromisů. To je ve vysoce profesionálních sektorech, kde jsou transformace spíše pravidlem než výjimkou, zcela klíčové. Požadavky v jednotlivých zemích totiž mohou být různé: Stralis X-WAY dokáže díky své extrémní flexibilitě poskytnout dokonalou odpověď na celou řadu velmi odlišných otázek – ať už v podobě sklápěče nebo automíchačky.

Model Stralis X-WAY NP disponuje motorem IVECO, který je špičkou na trhu technologií využívajících zemní plyn.

Pierre Lahutte, prezident značky IVECO, uvedl: „Stralis X-WAY je ideální nákladní vozidlo pro zákazníky, kteří působí v oblasti stavební logistiky a městských služeb.  Na trhu vyniká tím, že je navrženo speciálně pro tento segment a vyznačuje se extrémní modulárností, která umožňuje připravit řešení zákazníkovi přesně na míru, a to bez jakýchkoli kompromisů. Mimořádné užitečné zatížení verze Super Loader je jasným důkazem toho, že vozidlo dokáže splnit specifické požadavky každé aplikace. Tato dokonalá flexibilita je navíc doprovázena mimořádnými TCO, což je dáno uplatněním špičkové technologie, kterou jsme zavedli u našeho šampióna  TCO2 , vozidla  STRALIS  XP. K dispozici jsou navíc oceňované prvky, jako je například systém Hi-Traction pro terénní uplatnění.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!