Skupina Kögel se rozrůstá o nového člena – Kögel BeNeLux B. V.

7 listopadu 2017, 14:01

Skupina Kögel zakládá novou společnost Kögel BeNeLux B. V. se sídlem a provozními prostory v nizozemském městě Zwolle. Za tu bude v budoucnu plně odpovědný jako ředitel pro oblast Beneluxu pan Rob Schneiders a byl proto povolán k prokuristům. 

Skupina Kögel se rozrůstá o nového člena – Kögel BeNeLux B. V.

Obchodními řediteli nové pobočky Kögel BeNeLux B. V. se stávají Massimo Dodoni a Daniel Kochinka. Zákazníkům Kögel jsou ve Zwolle ihned k dispozici nové i ojeté vozy Kögel.

Udělením pravomocí prokuristy uznáváme vysoké odborné kompetence a kvalitu vedení Roba Schneiderse a význam nezbytných úkolů, které s sebou nese další budování obchodních aktivit ve státech Beneluxu,“ říká Massimo Dodoni, obchodní ředitel Kögel BeNeLux B. V. „Velmi zřetelně mu tím vyjadřujeme naši důvěru.“

Úkolem nového týmu Roba Schneiderse je pokrýt specifické potřeby a poskytovat poradenství ohledně celého portfolia produktů společnosti Kögel. To zahrnuje nejen nejrůznější návěsy jako chladírenský návěs, tautliner, korbový sklápěcí návěs nebo kontejnerový podvozek, ale i služby a řešení Kögel jako financování, leasing, pronájem, telematika a plný servis.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!