Společnost O.K. Trans Praha má novou obchodní zástupkyni

8 června 2016, 11:21

Do firmy přichází Andrea Vaculíková, která se stala novou obchodní zástupkyní logistické a přepravní společnosti O.K. Trans Praha pro celou Českou republiku. Na starost má vyhledávání nových a rozšiřování stávajících obchodních příležitostí a také získávání nových zákazníků.

Šestadvacetiletá Andrea Vaculíková přichází do O.K. Trans Praha ze společnosti DB Schenker, pro kterou pracovala jako obchodní zástupkyně pro jižní Moravu.

Jsme rádi, že se nám daří rozšiřovat náš obchodní tým a věříme, že Andrea přispěje svými zkušenostmi a kontakty k navázání nových obchodů,“ říká manažer obchodu a marketingu O.K. Trans Praha Václav Svoboda. „Začínala jsem v kanceláři, ale brzy jsem poznala, že to není úplně ono, to, co by mě naplňovalo. Potřebuji totiž být pravidelně v kontaktu se zákazníky,“ popisuje své pracovní zkušenosti Andrea Vaculíková.

Andrea Vaculíková vystudovala Obchodní akademii ve Svitavách, odkud pochází. Ráda hraje volejbal, ale také lenoší, věnuje se též svému psovi – aljašskému malamutovi.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!