Nová pobočka a regionální sklad Inter Cars v Teplicích

24 srpna 2016, 11:37

Inter Cars Česká republika s.r.o. otevírá svou v pořadí již 25. pobočku a regionální sklad. Stalo se tak po téměř 3 letech od otevření centrálního skladu v Říčanech a necelých 9 měsících od otevření regionálního skladu v Brně, což je jasným signálem růstu společnosti.

„>

„Otevření nového skladu nám dává ohromnou příležitost k expanzi do severočeského a západočeského regionu, kam bychom v nejbližší budoucnosti rádi směřovali naše další kroky. Díky nově vzniklé pobočce se zlepší obslužnost zákazníků v Teplicích a okolí, na mnohem lepší dostupnost zboží a služeb se samozřejmě mohou těšit i zákazníci našich poboček v Ústí nad Labem a Litoměřicích“, říká k otevření skladu Tomáš Kačírek, obchodní ředitel PKW.

„Ze skladu ale budou profitovat i ostatní pobočky, potažmo všichni zákazníci společnosti Inter Cars. Zde uskladněné zboží jsme totiž schopni dostat k zákazníkům po celé ČR do 24 hodin. Díky rozloze skladu není problém s uložením rozměrných karosářských dílů ze sortimentu TRUCK & BUS, které tak můžeme našim zákazníkům dodat mnohem rychleji. To je zcela v souladu s naším motem: Cesta k vyšším standardům“, dodává Michal Holík, obchodní ředitel TRUCK & BUS.

V současné době ještě probíhá naskladňování, aby byla co nejdříve využita maximální kapacita skladu. Ta činí více než 80.000 položek v trojpodlažní regálové galerii, samostatný sklad olejů s kapacitou přes 50.000 litrů a 1.000 paletových míst. „Je to několikanásobně více, než měl v době otevření před třemi lety náš centrální sklad v Říčanech“, doplňuje František Charvát, manažer logistiky.

Kontakty:
Inter Cars Teplice
Eduarda Proppera 694
417 42 Teplice – Krupka
Tel.: 474 470 301-5
Mobil: 735 793 800-1
E-mail: teplice@intercars.eu
Otevírací doba: Po-Pá: 7:30 – 18:00, So: 8:00 – 13:00

.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!