Inter Cars otevírá regionální sklad v Brně!

20 ledna 2016, 8:20

Společnost Inter Cars vstoupila do nového roku krokem, který potvrzuje její prestižní postavení mezi dodavateli náhradních dílů pro osobní a nákladní automobily ve střední a východní Evropě. Tímto krokem je otevření nového regionálního skladu v Brně.

Sklad, který výrazně zlepší dostupnost zboží pro moravské pobočky společnosti Inter Cars, má kapacitu přes 70.000 kusů zboží, které jsou uskladněny na úložné ploše 2.100 m2. Zhruba třetinu položek tvoří náhradní díly pro nákladní vozy. Do skladových zásob patří více než 300 pneumatik a je zde prostor pro přibližně sto paletových míst.

„Náš nový brněnský sklad je klíčový pro zlepšení služeb zákazníkům a další rozšiřování pobočkové sítě v moravském regionu, přesně podle mota společnosti Inter Cars – Cesta k vyšším standardům“, říká při příležitosti otevření pan Jaroslav Kaštil, jednatel společnosti Inter Cars Česká republika s.r.o.

Z bran nového brněnského skladu vyjíždí každý den celkem 8 zásobovacích tras, které zásobují moravské pobočky společnosti Inter Cars. Konkrétně pobočku v Brně 3x denně, ve Velkém Meziříčí 2x denně a 1x denně pobočky ve Znojmě, Olomouci a Zlíně. Sklad je napojen na síť centrálních skladů v Polsku a největší sklad společnosti Inter Cars v České republice, který je umístěn v Říčanech. Díky tomu je zákazníkům v případě potřeby k dispozici dalších více než 1.000.000 náhradních dílů dostupných do 24 hodin.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!